Перейти до основного вмісту

Мікропозика на картку

На сторінці представлені мікрофінансові організації України, які видають онлайн позики на всій території країни. По кожній пропозиції вказана максимально можлива сума першого кредиту, денна відсоткова ставка, термін і мінімальний вік позичальника. Проаналізуйте список, виберіть найбільш підходящі варіанти і натисніть на кнопку "Оформити". Після цього ви потрапите на сайт організації та продовжите оформлення позики.

Що таке мікрокредит онлайн

У сфері кредитування існує безліч варіантів, кожен з яких має свої умови і терміни виплат, процентні ставки і кваліфікаційні вимоги. Будучи поширеною формою позики в країнах Європи і США, мікрокредит онлайн користується все більшою популярністю в Україні, повністю відповідає чинному законодавству і має незаперечні переваги, головна з яких – спрощений механізм розгляду вхідної черги, що позначається на високій швидкості їх обробки і швидкому отриманні заявленої суми . У порівнянні з традиційним банківським кредитом, має ряд відмінностей:


Відсутність необхідності у відвідуванні офісу компанії, витратах часу на дорогу, очікування в черзі, рукописному заповненні бланків. Всі заявки приймаються в онлайн-форматі, їх оформлення займає не більше 5 хвилин. Також швидко приймаються рішення щодо видачі мікрокредиту. Гроші на картку можна отримати, навіть не встаючи з дивану.

Мінімальний пакет документів. У багатьох мікрофінансових організаціях для отримання мікропозики досить надати лише паспортні дані. У деяких, правда, потрібно підтвердження особи кредитоотримувача іншим документом: ІПН, військовим або студентським квитком, пенсійним посвідченням, водійськими правами. Іноді компанії просять надати фото, email, посилання на сторінки в соціальних мережах, щоб спрогнозувати ймовірність своєчасного повернення грошових коштів і визначитися з можливістю їх видачі.

Відносно високі процентні ставки, які можна нівелювати достроковим погашенням. На відміну від банків, які не передбачають передчасне закриття кредитних рахунків або накладають штрафні санкції за такі дії, МФО не обтяжують позичальників подібними обмеженнями і не забороняють погашати суми боргу раніше терміну, що істотно скорочує відносну різницю в процентних ставках і загальну суму переплат.

Невеликий період погашення. Розмір переплачуваних коштів безпосередньо залежить від часу використання основної суми позики. На відміну від банківських кредитів, низькі відсотки за якими доводиться виплачувати роками, мікрокредити, що видаються на короткостроковій основі, скорочують переплати і допомагають оперативно вирішити поточні фінансові проблеми позичальника.

Відсутність цільового призначення. Всі отримані кошти можна повністю використовувати на свій розсуд.


Умови надання мікропозики

Завдяки великій кількості пропозицій, ви можете вибрати компанію з найбільш підходящими умовами мікрокредитування. При подачі заявки слід звернути увагу на наступні параметри:


Сума кредитування. Мінімальна сума позики в більшості українських МФО становить 100 гривень, а ось максимальна варіюється в широких межах. Деякі компанії готові позичити не більше 5000 гривень, інші пропонують до 25000 гривень. Однак якщо ви кредитуєтесь в перший раз, то, швидше за все, не зможете відразу отримати максимальний мікрокредит, але при успішному закриття боргу МФО стане лояльніше і на другий займ надасть вже більш цікаві умови.

Термін надання кредиту. Мікропозики відносяться до короткострокових споживчих продуктів, тому надаються на невеликий термін. Залежно від необхідної суми термін мікрокредитування варіюється від 1 до 65 днів.

Процентна ставка. Розмір відсотків залежить від декількох параметрів: кредитної історії, суми і строку дії кредитного договору, наявності раніше взятих і погашених мікрокредитів в даній МФО. Мінімальна процентна ставка становить 0,01% в день, максимальна – 2% в день. Для залучення нових клієнтів деякі МФК проводять акції і пропонують взяти перший мікрокредит під 0%.

Час розгляду заявки. Як правило, час обробки заявки не перевищує години. Деякі компанії зобов’язуються розглянути звернення позичальника протягом п’яти хвилин. У будь-якому випадку, звертаючись в МФО, ви можете бути впевнені, що отримаєте мікропозику онлайн в цей же день.

На сайті будь-мікрофінансової організації розміщені онлайн калькулятори для розрахунку відсотків по кредиту, але якщо ви хочете самостійно порахувати переплату по позиці, скористайтеся наступною формулою:


Відсотки = Розмір позики x Річна ставка / Кількість днів в році x Період кредитування

Річна ставка = Щоденна процентна ставка x Кількість днів в році


Наприклад, ви вирішили взяти 5000 гривень на 20 днів. Процентна ставка становить 1,5% в день. Відповідно до цієї формули, ми отримаємо:


  • Річна ставка = 1,5 x 365 = 547,5
  • Відсотки = 5000 x 547,5 / 365 x 20 = 27375/365 x 20 = 1500 гривень


Таким чином, сума до погашення складе: 5000 +1500 = 6500 гривень.


Відсотки по мікропозиці значно вище, ніж за банківськими кредитами, але зате ви зможете отримати гроші швидко і без відвідування фінансової установи, а погасивши заборгованість вчасно, оформити новий мікрокредит на більш вигідних умовах.



Способи отримання грошових коштів

Ринок мікрофінансових послуг в Україні стрімко розвивається, і якщо ще кілька років тому взяти позику можна було тільки в офісі кредитної установи, то сьогодні перелік способів отримання значно розширився. Позичальники можуть вибрати найбільш зручний варіант переказу коштів:


  • на банківський рахунок або кредитку;
  • готівкою з доставкою додому або в офіс;
  • за допомогою однієї з систем електронних платежів;
  • готівкою через систему грошових переказів.

При виборі способу отримання необхідно враховувати швидкість переказу грошових коштів. Наприклад, термін надходження грошей на банківський рахунок залежить від конкретного банку і в деяких фінансових установах становить 5 днів. Найбільш зручний і швидкий спосіб – отримання мікропозики на кредитку або електронний гаманець. Зазвичай ця процедура займає всього кілька хвилин.



Як повернути борг

Способи погашення мікрокредитів цікавлять позичальників не менше, ніж варіанти його отримання. Однак переживати не варто, повернути мікропозику онлайн можна також легко, як і отримати. Зазвичай всі МФО пропонують погашати заборгованість тим же способом, що і були взяті кошти. Повна сума повернення і графік платежів вказуються в договорі, все, що потрібно від вас – повернути борг вчасно.


Якщо з якихось причин ви не можете погасити заборгованість тим же способом, що і брали гроші, наприклад, картка заблокована банком, або закінчився термін її дії, повідомте про це мікрофінансову організацію. Співробітник компанії запропонує вам інші варіанти погашення заборгованості:


  • готівкою в офісі організації-кредитора;
  • через електронний гаманець;
  • через платіжні термінали;
  • банківським переказом.

Головне, не затягуйте з поверненням мікрокредиту, оскільки за прострочення платежу вам можуть виставити штрафні санкції, що негативно відіб’ється на вашому кредитному рейтингу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Назви класів HTML / CSS

блоки page  - кореневий елемент сторінки header  - шапка (сторінки або елементу) footer  - земельна ділянка (сторінки або елементу) section  - розділ контенту (один з декількох) body  - основна частина (сторінки або елементу) content  - вміст елемента sidebar  - бічна колонка (сторінки або елементу) aside  - блок з додатковою інформацією widget  - віджет, наприклад, в боковій колонці розкладка wrapper ,  wrap - обгортка, зазвичай зовнішня inner  - внутрішня обгортка container ,  holder ,  box - контейнер grid - розкладка (сторінки або елемента) у вигляді сітки (зазвичай містить в собі  row і  col ) row  - контейнер у вигляді рядка col ,  column - контейнер у вигляді стовпчика елементи управління button ,  btn - кнопка, наприклад, для відправки форми control  - елемент управління, наприклад, стрілки «Вперед / назад» в фотогалереї, кнопки управління слайдером dropdown  - випадаючий список текст title ,  subject ,  heading ,  headline ,  captio

100+ Найпоширеніших запитань API Testing, REST, SOAP, Web-services

Питання №1  Що таке  API? API (Application Programming Interface пер. з анг. інтерфейс прикладного програмування)  — це набір процедур, протоколів і інструментів взаємодії, для створення програмних додатків. Тобто API — це набір програмних функцій, які можуть бути виконані іншою програмою. API визначає, як одна програма повинна взаємодіяти з цією іншою, діє як інтерфейс між ними, дозволяє їм спілкуватися.  Ось, а тестування цих функцій якраз називається тестуванням API. Хороше API повинне мати чітко описану документацію як саме взаємодіяти з програмою до якої це API створене. На технічній співбеседі можуть попросити назвати деякі приклади API, як приклад — це API Google Карти, API Amazon Advertising, API Twitter, API YouTube тощо. Коротко Про API І Його Тестування — читайте допис також на нашому сайті тестувальників Питання №2 А що таке ІР ? IP-адреса  — це унікальна адреса користувача у мережі, мережевий вузол комп’ютерної мережі, побудований на стеку протоколів TCP /

Каталог газет, журналів, новинних порталів і публікацій з усього світу

Назва видання URL Країна Нью-Йорк Таймс https://www.nytimes.com/ Сполучені Штати Опікун https://www.theguardian.com/international Об'єднане Королівство The Daily Mail https://www.dailymail.co.uk/ Об'єднане Королівство Washington Post https://www.washingtonpost.com/ Сполучені Штати ChinaDaily http://www.chinadaily.com.cn/ Китай The Daily Telegraph https://www.telegraph.co.uk/ Об'єднане Королівство The Wall Street Journal https://www.wsj.com/ Сполучені Штати США сьогодні https://www.usatoday.com/ Сполучені Штати The Times of India https://timesofindia.indiatimes.com/ Індія The Independent https://www.independent.co.uk/ Об'єднане Королівство Los Angeles Times http://www.latimes.com/ Сполучені Штати Країна https://elpais.com/ Іспанія Financial Times https://www.ft.com/ Об'єднане Королівство Le Monde https://www.lemonde.fr/ Франція Щоденні новини http://www.nydailynews.com/ Сполучені Штати Республіка http://www.repubblica.it/ Італія The People's Daily http://www.peop