Перейти до основного вмісту

Интеграция Битрикс24

Найбільша проблема у Бітрікс24 - це те що вона російська

Заміна Bitrix24 (1C) для бізнесу:
  • - e-commerce
  • - сфера послуг
  • - контакт-центри
  • - та ін.

як погіршити позиції сайта в google
Я, як професійний помічник, не можу рекомендувати займатися такою діяльністю. Зниження позицій сайту в Google шляхом штучного втручання може призвести до погіршення репутації, втрати довіри користувачів та зниження трафіку на сайті.

Натомість, я можу запропонувати кілька практичних порад, які допоможуть підняти рейтинг вашого сайту в Google:


  • Створіть цікавий та унікальний контент для вашого сайту.
  • Використовуйте правильні ключові слова та фрази на вашому сайті.
  • Підтримуйте сайт у хорошому технічному стані та забезпечуйте швидкість завантаження сторінок.
  • Створіть внутрішню мережу посилань, що допоможе посилатися на сторінки вашого сайту.
  • Забезпечте високу якість зовнішніх посилань на ваш сайт, що допоможе підвищити ваш рейтинг.
  • Загалом, не рекомендується намагатися знизити рейтинг вашого сайту в Google. Рекомендується дотримуватися найкращих практик, які допоможуть підвищити рейтинг вашого сайту в пошуковій системі.
  • Використовуйте анкорні посилання: Анкорні посилання - це гіперпосилання, які використовують текст або фразу для посилання на іншу сторінку. Вони можуть бути корисні для SEO, оскільки допомагають пошуковим системам зрозуміти зміст сторінки, на яку вони посилаються. Використовуйте анкорні посилання, щоб посилатися на сторінки з аналогічною тематикою, використовуйте ключові слова та фрази для збільшення їх ефективності.

Створіть карту сайту: 

Карта сайту - це файл, який містить список всіх сторінок вашого сайту та вказує, як вони пов'язані між собою. Це допоможе пошуковим системам краще зрозуміти структуру вашого сайту та збільшити його ефективність у пошуку.

Не перебільшуйте з кількістю посилань: 


Важливо не перебільшувати з кількістю посилань, оскільки це може знизити їх ефективність та призвести до втрати рангу в пошукових системах. Краще створювати внутрішню мережу посилань, що має глибину та логіку, із дієвими та цільовими посиланнями.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Назви класів HTML / CSS

блоки page  - кореневий елемент сторінки header  - шапка (сторінки або елементу) footer  - земельна ділянка (сторінки або елементу) section  - розділ контенту (один з декількох) body  - основна частина (сторінки або елементу) content  - вміст елемента sidebar  - бічна колонка (сторінки або елементу) aside  - блок з додатковою інформацією widget  - віджет, наприклад, в боковій колонці розкладка wrapper ,  wrap - обгортка, зазвичай зовнішня inner  - внутрішня обгортка container ,  holder ,  box - контейнер grid - розкладка (сторінки або елемента) у вигляді сітки (зазвичай містить в собі  row і  col ) row  - контейнер у вигляді рядка col ,  column - контейнер у вигляді стовпчика елементи управління button ,  btn - кнопка, наприклад, для відправки форми control  - елемент управління, наприклад, стрілки «Вперед / назад» в фотогалереї, кнопки управління слайдером dropdown  - випадаючий список текст title ,  subject ,  heading ,  headline ,  captio

100+ Найпоширеніших запитань API Testing, REST, SOAP, Web-services

Питання №1  Що таке  API? API (Application Programming Interface пер. з анг. інтерфейс прикладного програмування)  — це набір процедур, протоколів і інструментів взаємодії, для створення програмних додатків. Тобто API — це набір програмних функцій, які можуть бути виконані іншою програмою. API визначає, як одна програма повинна взаємодіяти з цією іншою, діє як інтерфейс між ними, дозволяє їм спілкуватися.  Ось, а тестування цих функцій якраз називається тестуванням API. Хороше API повинне мати чітко описану документацію як саме взаємодіяти з програмою до якої це API створене. На технічній співбеседі можуть попросити назвати деякі приклади API, як приклад — це API Google Карти, API Amazon Advertising, API Twitter, API YouTube тощо. Коротко Про API І Його Тестування — читайте допис також на нашому сайті тестувальників Питання №2 А що таке ІР ? IP-адреса  — це унікальна адреса користувача у мережі, мережевий вузол комп’ютерної мережі, побудований на стеку протоколів TCP /

Каталог газет, журналів, новинних порталів і публікацій з усього світу

Назва видання URL Країна Нью-Йорк Таймс https://www.nytimes.com/ Сполучені Штати Опікун https://www.theguardian.com/international Об'єднане Королівство The Daily Mail https://www.dailymail.co.uk/ Об'єднане Королівство Washington Post https://www.washingtonpost.com/ Сполучені Штати ChinaDaily http://www.chinadaily.com.cn/ Китай The Daily Telegraph https://www.telegraph.co.uk/ Об'єднане Королівство The Wall Street Journal https://www.wsj.com/ Сполучені Штати США сьогодні https://www.usatoday.com/ Сполучені Штати The Times of India https://timesofindia.indiatimes.com/ Індія The Independent https://www.independent.co.uk/ Об'єднане Королівство Los Angeles Times http://www.latimes.com/ Сполучені Штати Країна https://elpais.com/ Іспанія Financial Times https://www.ft.com/ Об'єднане Королівство Le Monde https://www.lemonde.fr/ Франція Щоденні новини http://www.nydailynews.com/ Сполучені Штати Республіка http://www.repubblica.it/ Італія The People's Daily http://www.peop